Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت کار میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تهران به عنوان مشاغل گروه یک (مشاغل ضروری)، مشمول محدودیت‌های ناشی از کرونا نمی‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ۲۵۰ میدان و بازار میوه و تره بار تهران به عنوان مشاغل گروه یک (مشاغل ضروری)، مشمول محدودیت‌های ناشی از کرونا نشده و ساعت کار آن‌ها تغییر نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این اطلاعیه، اعمال محدودیت‌های کرونایی از روز شنبه اول آذر آغاز می‌شود، اما میادین و بازار‌های میوه و تره بار همچون گذشته به فعالیت بی‌وقفه خود و خدمات‌رسانی به شهروندان ادامه خواهند داد.

بر همین اساس، میادین و بازار‌های میوه و تره بار هر روز از ساعت ۸ صبح تا یک ظهر و از ساعت ۲ و نیم عصر تا ۷ شب، باز هستند و با عرضه انواع میوه و محصولات فرنگی تازه و همچنین سایر ارزاق و مایحتاج مورد نیاز شهروندان از جمله محصولات پروتئینی، کالا‌های بازرگانی و مواد غذایی در خدمت شهروندان خواهند بود.

این روابط عمومی در پایان اطلاعیه خود از عموم شهروندان درخواست کرده است که به منظور حفظ سلامتی خودشان و دیگران، هنگام ورود به میادین میوه و تره بار، حتماً از ماسک استفاده کنند و ترجیحاً دستکش داشته باشند تا هنگام دستچین کردن محصولات مورد نیاز، دست‌هایشان آلوده نشود، ضمن اینکه رعایت فاصله‌گذاری از طریق عدم حضور خانوادگی در میادین، مراجعه به میادین در ساعات خلوت بین روز و حفظ فاصله فیزیکی با سایر مشتریان مورد تأکید است.

برچسب ها: میادین میوه و تره بار ، ساعت کاری میادین ، شهرداری تهران ، محدودیتهای کرونایی ، ستاد مقابله با کرونا ، مشاغل گروه یک ، مشاغل ضروری

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: میادین میوه و تره بار ساعت کاری میادین شهرداری تهران محدودیتهای کرونایی ستاد مقابله با کرونا مشاغل گروه یک مشاغل ضروری میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۱۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد

محمد قنبری گفت: به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه فرنگی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار ریال طی ۲ روز گذشته به ۳۲۰ هزار ریال رسیده، قیمت بادمجان نیز تا حدی نوسان داشته است، اما این افزایش قیمتها موقتی بوده و طی چند روز آینده قیمت محصولات جالیزی فروکش خواهد کرد.

وی همچنین قیمت نوبرانه های بهاری امسال میادین بار مشهد مانند گوجه سبز را رو به کاهش دانست و گفت: روزهای پرفروش این محصولات رو به پایان است و در کنار عرضه فراوان آن در بازار قیمت شان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه بارفروشان مشهد در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر نوسان قیمتهای میوه و تره بار در بهار امسال اظهار کرد: با توجه به قیمت تمام شده تولید و همچنین افزایش نرخ کرایه حمل نمی توان قیمتهای میوه و تره بار را در بازار زیاد دانست و در واقع گرانی در این بخش رخ نداده است.

وی ادامه داد: امسال بازار میوه و تره بار در مشهد نسبت به سال گذشته با عرضه بیشتری مواجه شده، در مقابل میزان خریدار کمتر شده و همین موضوع بر قیمتهای آن تاثیر گذاشته است و میانگین قیمتها نسبت به شرایط بازار کمتر است. این در حالی است که قیمت برخی میوه های وارداتی مانند موز متناسب با افزایش نرخ دلار رشد داشته است.

قنبری با اشاره به اینکه روزانه بین چهار تا پنج هزار تن بار میوه و تره بار وارد میادین بار سه‌گانه زیر مجموعه صنف بارفروشان شهر مشهد می شود، بیان کرد: آنچه مردم گرانی میوه و تره بار می دانند به شرایط اقتصادی کشور مربوط می شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد نیز گفت: قیمت میوه و تره بار با وجود نوبرانه های بهار از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بازار آرامی را پشت سر گذاشته و چندان تغییری نداشته، افزون بر این قیمت سیب زرد و توت فرنگی کاهش ۱۰ درصدی و فقط قیمت گوجه و پیاز افزایش ۱۰ درصدی داشته اما قیمت سایر اقلام میوه ثابت بوده است.

محسن صیادی اظهار کرد: مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در گشتهای مشترک خود از ابتدای امسال، ۶۵۰ واحد صنفی در حوزه میوه و تره بار را بازرسی کرد، در این بازرسی ها ۸۲ فقره پرونده تعزیری تنظیم و یک واحد صنفی نیز پلمب شده است.

روزانه پنج هزار تن میوه و تره بار در سه میدان بار مشهد به فروش می‌ رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • قیمت قند و شکر در میادین تره بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت